לזניית בשמל

מתכון של לירון אזולאי

מצרכים לבצק:

½ חבילת דפי לזניה
רוטב בשמל
מוצרלה מגוררת
לרוטב עגבניות
400 גרם עגבניות מרוסקות
חצי כוס מים רותחים
מלח
פלפל
כפית אורגנו
כפית אבקת שום
כף סילאן

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את כל המצרכים של רוטב העגבניות.
שמים בתבנית כ3 כפות מרוטב העגבניות, מניחים מעל את דפי הלזניה, שמים עוד רוטב עגבניות ורוטב בשמל ומפזרים מוצרלה מגוררת.
עושים כך ל3 שכבות – דפי לזניה, רוטב עגבניות, רוטב בשמל, מוצרלה וכך הלאה.
בשכבה האחרונה שמים רק רוטב עגבניות ומוצרלה.
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 35 דקות עד שהלזניה מוכנה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

לזניית חצילים לבנה

לזניית חצילים לבנה

16

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד

0

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

0

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

0

סופלה גבינה

סופלה גבינה

0